Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой,къде и кога е бил войник?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой,къде и кога е бил войник?

Видях подобна тема в други форуми и реших да пусна и тук такава!
    Моля да ме извинят дамите,съфорумнички,за сексистката тема,обаче,за съжаление,преди години не им даваха да отбиват редовна военна служба.

Та по темата:Аз бях в София,ВВТУ "Тодор Каблешков"
    Рота за осигуряване на учебния процес"-шофьорче,
    от 2.04.1996-2.10.1997.

ПП:Ако модераторите преценят че темата не е за тук,да я местят.
    ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
    ALFA 156 2.0 1999 - бивша
    ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

В казарма не съм бил ама ми върви на военни. Завърших ПГЕА (КИРОВ) и сградата която обитаваше на времето до колкото знам е била казарма. Сега съм студент във ВСУ "Л. Каравелов", което до скоро си е било висше военно строително и се е излизало полк. инж, ест ако успееш да го завършиш .... влезнах там 2008 а кога ще излезна никой не знае Дано мога да завърша

Comment

3 месеца учебен център в Долна Митропилия и 9 месеца на Аерогарата във Враждебна ОХР. Това некъде 97ма година ма непомня точно. Бех 1вия набор къде ни хвана година служба та спестихме 6месеца на заварено положение. За протокола съм ефрейтор.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

3 месеца учебен център на летище щръклево.Седем месеца във Поморие на брега на морето ,и то летния сезон.След това два месеца скътавка в Oрландовци(петте могили)София по-желание от моя страна.Това всичкото 1999-2000година.
        Last edited by Xtrime7; d.m.y г., 10:09.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Влезнах във казармата на 2-ри октомври 1997-ма година във град Кърджали Вътрешни Воиски.Там карах 3-месеца новобрански център,след това ме пратиха във град Нови Пазар там изкарах 3 месеца школа за младши-сержант див кашик по цял ден ни спираха тока (не искам да си спомням тези три месеца беше адски гърч)и накрая последните 6 месеца си ги изкарах тука във Пловдив,бях във Авто Взвод,отначало ми бяха зачислили един Зил след това ми дадоха една Уазка и така карах наряда на Турското консулство,3-ма воиника се редувахме.И така неусетно доиде времето 1998-ма год 2-ри октомври УВО.
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Мдам, имаше една приказка навремето, че мъжете като се съберат и говорят за казарма или за коли...
            Та и аз да се включа: на стари години (след висшето) 1999-2000 г. изкарах 9 мес. в Казанлък, т.нар. Първи район (танковата бригада), водех се шофьор; имаше интересни случки - не ежедневни, а събития, които в последствие разбрах, че са били доста важни
            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
            x145 1.6 boxer

Comment

1-Окт 1997 - 3 месеца новобрански център в Разград.
              След това - ВВУАПВО Шумен - домакински взвод - основно занимание вещеви склад, допълнително артелна.

Леле не ми се припомня какво време беше що пукница се изпи и що бачкане и мъкнене падна. Работа много , служба никаква. И аз бях от първите служили една година.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

1989-1991 година , планшетист в ЗРД в с. Мусачево.
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

септември 94 постъпих в Сливница в школата за командир на танк, след 6 месеца ме преразпределиха като младши сержант в Сливен в танковата бригада, след още 6 месеца ме направиха сержант и така до края на службата ми през март 96 година
                  в Сливница беше голяма мизерия, режим на водата, пиехме от водоноски, топили сме сняг на нарядите за да се пие вода
                  в Сливен направо се родихме - топла вода, кабелна и службата беше къде къде по-лесна, много учения и стрелби с танковете на Ново село - хубави спомени

Comment

zdr

2000. новобрански Пазарджик 2мес. после Пловдив свързочен батальон началник ЗАС. Голям майтап беше по ученията
                    sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                    http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                    !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

Е за 20, 20 и няколко годишните като нас нямаше казарма... Но иначе си ми беше голям мерак, но няма...

-----------------------------------------
                      Като нямаше, да те чуя как мълчиш!

Х
                      Last edited by MrX; d.m.y г., 15:10.
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

и аз да се изтипосам около 3 месеца новобрански център в Плевен и след това в Казанлък радиотелеграфист(радист) тая морзовата азбука бая ме поузори но си я начих!бях 9 мес на служба голям рай много пиене и арести някъде около 20 дни ахаха!
                        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

айде и аз да си кажа...
                          март '91 - септември '92; Банкя; радиоразузнавач
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

2005-2006 Военно морско училище Варна - учебен център 45 дни.И остатъка на стрелбище гр.Долни Чифлик в една безлюдна гора, сам с чакалите !

Comment

1996 година, последния набор година и половина - 3 месеца учебен във Враца и после Горнобанската бригада, ПВО-планшетист, поне ми беше близко и си бягах редовно
                              Arena Coast Customs

Comment

Working...
                              X